Wij zijn met verlof van 19 juli t.e.m. 19 augustus | Benieuwd naar jouw droomkachel? Découvrez notre méthode de travail.

Beste klanten, momenteel genieten wij van de zomerse warmte en is VARM gesloten tot en met 15 augustus. Daarna ontvangen we jullie graag opnieuw in onze winkel. Tot binnenkort!

Gashaarden van Bellfires

Gemak ten top: dat is wat gashaarden van Bellfires zijn. Je zet de gashaard met één druk op de knop aan of uit. Bovendien ben je altijd voorzien van brandstof.

Met een gashaard van Bellfires haal je gemak in huis. Daarbovenop is het vuurbeeld nauwelijks te onderscheiden van een echt haardvuur.

Voordelen in overvloed

Een gashaard van Bellfires zorgt voor een hoog rendement en is altijd veilig: je komt nooit in contact met het vuur. Bellfires’ gashaarden zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen waardoor ze een leven lang meegaan. Het onderhoud hoeft slechts één keer per jaar te gebeuren.

Uw stijl

De stijl kan ook helemaal op uw persoonlijke voorkeur worden afgestemd: van  modern tot robuust. Uw gashaard kan worden ingebouwd of vrijstaand geplaatst worden zodat die altijd optimaal bij uw interieur aansluit. Bellfires biedt u ook verschillende modellen: 3-zijdig, tunnelmodellen of 2-zijdig. Zelfs het soort vuur kan u kiezen: opteer voor een licht vuurtje op een gezellige zomeravond en ga voor een warme, dubbele branding op een koude winteravond.

Bekijk hier het aanbod

Convaincu(e) ?

Nous vous offrons la meilleure qualité au prix le plus avantageux !
Venez visiter notre grande salle d’exposition à Wevelgem,
Appelez-nous au +32 56 / 41 11 33 ou envoyez-nous un message!

FR