Beste klanten, momenteel genieten wij van de zomerse warmte en is VARM gesloten tot en met 15 augustus. Daarna ontvangen we jullie graag opnieuw in onze winkel. Tot binnenkort!

Gaskachels van Well Straler

Al tientallen jaren staat Well Straler erom bekend om gaskachels van hoge kwaliteit te leveren.

Met een Well Straler kachel haal je een gaskachel van 100% Belgische makelij in huis. Vanaf het concept tot het eindproduct: alles gebeurt in de fabriek in Erembodegem. Door veelvoudig onderzoek en innovatie staat Well Straler bekend als marktleider inzake vernieuwende en vernufte technologieën.

Gesloten of open verbranding: uw keuze!

Bij Well Straler gaskachels heeft u de keuze tussen een open of gesloten verbranding. In het eerste geval nemen de kachels lucht uit de ruimte zelf voor de verbranding. Bij gesloten verbranding niet, dan komt de lucht van buitenaf en is de kachel zelf hermetisch afgesloten. Hierdoor hoeft er in de kamer van plaatsing geen extra verluchting te worden voorzien.

Prachtige eenvoud

De stijl van Well Straler is zoals die van vele Belgen: simpel en toch zo mooi. Well Straler heeft meerdere modellen ter beschikking. Er zijn inbouw- en doorkijkkachels maar ook hangende of vrijstaande modellen. Een tip: het losstaande model A113 is een echte bestseller! Bekijk het volledige gamma hieronder of in de showroom!

Bekijk hier het aanbod

Convaincu(e) ?

Nous vous offrons la meilleure qualité au prix le plus avantageux !
Venez visiter notre grande salle d’exposition à Wevelgem,
Appelez-nous au +32 56 / 41 11 33 ou envoyez-nous un message!

FR