Beste klanten, momenteel genieten wij van de zomerse warmte en is VARM gesloten tot en met 15 augustus. Daarna ontvangen we jullie graag opnieuw in onze winkel. Tot binnenkort!

Pelletkachels van MCZ

MCZ is een referentie onder de pelletkachels. De Italiaanse kachels zijn het best verkochte merk van België (en bij VARM). Kiezen voor een kachel van MCZ is kiezen voor een kwalitatieve pelletkachel die gemakkelijk te onderhouden is.

Stijvol en betaalbaar

De kachels zijn niet alleen zuinig in verbruik en voldoen al aan de strengste Europese norm van 2022, maar zien er ook mooi uit. De strakke lijnen en de neutrale kleuren van de kachels zorgen ervoor dat ze in verschillende interieurs tot hun recht komen.

Voor een pelletkachel van MCZ betaal je tot wel 2 keer minder dan voor een gaskachel. Daarnaast zijn MCZ-pelletkachels milieuvriendelijker door hun efficiënte en propere verbranding.

Kies de kachel die best bij je past!

De pelletkachels van MCZ vullen verschillende noden en behoeften in. Als je een kachel wil kopen, zorg dan dat je een antwoord op de volgende vragen hebt:

  • Zoek ik een vrijstaande of een inbouw pelletkachel?
  • Moet de pelletkachel dienst doen als centrale verwarming of als bijverwarming?
  • Hoe groot is de ruimte die mijn pelletkachel moet verwarmen?
  • Hoe wil ik de kachel bedienen? Met bedieningspaneel op het toestel (EASY), met gebruiksvriendelijke afstandsbediening (RELAX) of met mijn tablet / smartphone (MAESTRO).

Bestsellers bij VARM

MCZ is een populair merk in het gamma van VARM. Bezoek onze showroom en ervaar zelf de aangename werking van de pelletkachels. Aanraders onder de losstaande kachels zijn de modellen EGO en MUSA, bij de inbouwkachels zijn VIVO 90 en BOXTHERM de populairste types.

Bekijk hier het aanbod

Convaincu(e) ?

Nous vous offrons la meilleure qualité au prix le plus avantageux !
Venez visiter notre grande salle d’exposition à Wevelgem,
Appelez-nous au +32 56 / 41 11 33 ou envoyez-nous un message!

FR