Wij zijn zaterdag 23 maart uitzonderlijk gesloten.

Beste klanten, momenteel genieten wij van de zomerse warmte en is VARM gesloten tot en met 15 augustus. Daarna ontvangen we jullie graag opnieuw in onze winkel. Tot binnenkort!

Wat is het zalig genieten buiten!

Buiten in de frisse lucht, omringd door puur natuur of gecultiveerd groen, enkel zo wordt men oud. Als je in de tuin wandelt en de bijen hoort zoemen, weet je dat je een fortuin bezit.
Als het bij zonsondergang begint af te koelen, moet er vuur zijn. Omdat het zo sfeervol is, omdat je er warm van wordt en verwent met gezelligheid. Ontdek nu onze tuinhaarden en bakovens, van de charmante vuurschaal tot de houtskoolgrill met de meest professionele afmetingen; onze pizza- en grillovens voor beginners en gevorderden. Of kies voor onze roestvrijstalen combitafel, een stevige basis voor dé buitenkeuken die uw wensen vervult.

VARM: vuurschaal PIO 80 en 100

Vuurschaal PIO 80 & 100

Sommige vormen zijn  gewoon perfect. Dat geldt zeker voor deze zacht gebogen en brede vuurschalen op hoge, rechte zuilen. Met een diameter van 80 of 100 centimeter maken de schalen indruk door hun grootte. En als het donker wordt, betovert de Pio elke tuin met een romantisch licht.

Zelfs weelderig beplant met grassen of bloemen, is de schaal op het voetstuk een mooie blikvanger.

Uitgerust met een Plancha van 10mm dik gietijzer, kan u alles bakken wat de keuken te bieden heeft. En met een diameter van 80 centimeter is er veel plaats. Na de BBQ legt u opnieuw hout bij, zodat u kunt genieten van de warmte en het indrukwekkende schouwspel terwijl het buiten frisser wordt.

Graag meer uitleg?

Wij helpen je graag met meer uitleg over de verschillende mogelijkheden in onze showroom.

Tip: Reserveer jouw afspraak en we helpen je de juiste keuze te maken. 
Handig, makkelijk en efficiënt.

Tuinhaard Circulus

Voor liefhebbers van de rijke, verfijnde keuken is deze tuinhaard met een gietijzeren plaat een absolute must-have. Vis, vlees en groenten worden razendsnel gebakken op de hete, geoliede Plancha. Het voedsel karamelliseert gemakkelijk van buitenaf, vanbinnen blijft alles mooi en sappig.

Deze tuinhaard is dubbelwandig gebouwd. ronde de verbrandingskamer werd een binnen- en buitenschaal gebouwd. daartussen bevindt zich een isolerende laag. Dit resulteert in een bijzonder efficiënte verbranding waardoor de grote Plancha snel opwarmt. De warmteverdeling wordt omgeleid, zodat het hele oppervlak van de tien millimeter dikke Plancha van binnen naar buiten mooi tegelijk warm wordt.

VARM: Circulus tuinhaard
VARM: buitenhaarden
VARM: buitenhaarden
VARM: buitenhaarden
VARM: Kamado grill

Grill Kamado

De meerdere keramische lagen in een Kamado barbeque isoleren de warmte, de rook én de typische barbequesmaak. Dankzij deze constructie kan de temperatuur constant gehouden worden en kan je de graden nauwkeurig regelen. Grillen, roken, bakken, stomen en slow cooking doe je op een Kamado.

VARM: Kamado grill medium 40
Kamado Grill
Medium 40
VARM: Kamado grill large 55
Kamado Grill
Large 55
VARM: Kamado grill large diamond 56
Kamado Grill
Large Diamond 56
VARM: Kamado grill xl 60
Kamado Grill
XL 60

Tuinkachels op hout

BROKTUR

Deze tuinhaard is ook een BBQ! Het oventje kan uitgerust worden met een grillrooster (optioneel) dat op 2 niveaus verstelbaar is.

VARM: Tuinkachel Broktur
VARM: Tuinkachel Eldur

ELDUR

Een grillrooster is optioneel verkrijgbaar op de Eldur, waardoor u ook kan BBQ-en op dit toestel. Model zonder deur.

JARO

De Jaro kan optioneel met een grillrooster uitgerust worden, waardoor u deze sfeermaker kan omtoveren tot een echte BBQ.

VARM: Tuinkachel Broktur

Kom onze buitenhaarden bezichtigen

Wil je onze buitenhaarden van dichtbij komen bekijken? Je bent van harte welkom in onze showroom!

Download de documentatie

Vul hieronder je gegevens in in en klik op “Versturen”. We sturen je dan meteen een bericht met een link naar deze twee folders:

  • Outdoor Campus buitenhaarden
  • Outr 2020
NL