Onze toonzaal is uitzonderlijk gesloten op vrijdag 1 december.

Beste klanten, momenteel genieten wij van de zomerse warmte en is VARM gesloten tot en met 15 augustus. Daarna ontvangen we jullie graag opnieuw in onze winkel. Tot binnenkort!

VARM Showroom

Al sinds 1836 zorgen de kachels en haarden van VARM (vroeger gekend als Haarden Vanmaercke) voor warmte en gezelligheid in uw huiskamer. Wat is er immers knusser dan op een koude dag de kachel of de haard aan te maken en te genieten van de heerlijke gloed die uw toestel verspreidt. Bovendien hebt u een ruime keuze aan modellen. U kunt dus voor een echte blikvanger in gietijzer gaan. Of u kunt net kiezen voor een exemplaar met een strakke vormgeving dat perfect in uw interieur overgaat.

Ruim assortiment

VARM biedt u vuur op z’n best en dat in alle mogelijke vormen: als kachels of sfeerhaarden, op pellets, gas, hout, kolen of mazout. Om u wegwijs te maken in ons ruime assortiment kachels en haarden kunt u rekenen op de deskundige hulp van onze experts. In onze toonzaal van 1500 m² geven zij u persoonlijk advies zodat u uw ideale toestel eruit kunt kiezen. Klassiek, modern, zuinig, hightech, ecologisch,… we bieden voor elk wat wils.

Natuurlijk staat onze eigen technische dienst ook tot uw beschikking voor de dienst na verkoop. Kopen bij VARM is immers kopen in vertrouwen.

VARM vlam
Previous slide
Next slide

Uw expert in kachels en sfeerhaarden

Haard- en kachelwinkel VARM is steeds mee met de moderne technieken en laatste ontwikkelingen.
Zo zorgen we ervoor dat u in onze toonzaal steeds de laatste nieuwe modellen kunt bewonderen!

Overtuigd?

Wij bieden de beste kwaliteit voor de gunstigste prijs! Breng een bezoekje aan onze uitgebreide toonzaal in Wevelgem, bel ons op 056 / 41 11 33 of stuur ons een berichtje!
NL