Beste klanten, momenteel genieten wij van de zomerse warmte en is VARM gesloten tot en met 15 augustus. Daarna ontvangen we jullie graag opnieuw in onze winkel. Tot binnenkort!

VARM vlam

Pelletkachels

Pelletkachels zijn de meest ecologische én economische oplossing voor verwarming bij je thuis. We bieden zowel losstaande als inbouw modellen aan.

Kom eens kijken in onze toonzaal om de verschillende mogelijkheden in actie te zien. Wij staan je graag bij met kennis van zaken!

Vorige slide
Volgende slide

Voor- en nadelen van een pelletkachel

Voordelen

Nadelen

Overweeg je de aankoop van een pelletkachel?

Maak een afspraak via de knop of vul de korte vragenlijst in en we geven je al een eerste vrijblijvend advies over welke pelletkachel de beste is voor jou.

Inbouw pelletkachels

Vaak worden pelletkachels gelijkgesteld met grote toestellen waarvoor je flink wat plaats nodig hebt. We horen in onze showroom dan ook geregeld de verzuchting dat klanten eigenlijk een pelletkachel willen, maar niet over de nodige ruimte beschikken.

Graag willen we dit vooroordeel over pelletkachels de wereld uithelpen. De technologie van pelletkachels gaat er met rasse schreden op vooruit en ondertussen bieden alle topmerken inbouw pelletkachels aan. Onderaan deze pagina kan je alvast enkele geslaagde inbouw realisaties terug!

Hout-pelletkachels

Twijfel je voor je nieuwe kachel tussen de gezelligheid van een houtkachel en de efficiëntie van een pelletkachel? Goed nieuws! Je hoeft niet te kiezen, want er bestaat ook zoiets als een combinatie van een hout- & pelletkachel. Je kiest zelf welke brandstof je op welk moment wil gebruiken.

Vooral de combikachels van Rika zijn echte pareltjes om in huis te halen. De kachels zijn niet alleen bijzonder stil en verbruiken minder energie, maar ze herkennen ook automatisch of je de kachel vulde met hout of pellets. Naast Rika biedt ook Austroflamm Hybridekachels aan. 

VARM vlam

De topmerken waar wij voor kiezen

VARM vlam

Vragen over pellets

Download de informatiebrochure over pelletkachels:

  VARM vlam

  Bekijk onze referenties

  De VARM-ploeg realiseerde samen met haar klanten al heel wat smaakvolle pelletkachel-projecten.
  We geven je graag een inkijk in ons jarenlang vakmanschap!

  Graag de mening van een specialist?

  Wij helpen je graag met meer uitleg en de oplossingen voor jouw project. 

  Tip: Reserveer jouw afspraak in de showroom en we helpen je de juiste keuze te maken. 
  Handig, makkelijk en efficiënt.

  NL