Wij zijn met verlof van 19 juli t.e.m. 19 augustus | Benieuwd naar jouw droomkachel? Ontdek onze werkwijze.

Beste klanten, momenteel genieten wij van de zomerse warmte en is VARM gesloten tot en met 15 augustus. Daarna ontvangen we jullie graag opnieuw in onze winkel. Tot binnenkort!

Pelletkachels van RIKA

Een RIKA pelletkachel is meer dan enkel en alleen een warmtebron.  Pelletkachels van RIKA combineren de primaire, passionele eigenschappen van vuur met het ultieme gebruiksgemak. Dit doen ze geïnterpreteerd in een eigentijds licht en aangepast aan jouw levensstijl.

Sit back and relax

RIKA wil het u zo makkelijk en comfortabel mogelijk maken. Het gebruik van een touch display zorgt ervoor dat er geen gedoe ontstaat bij de bediening. RIKA pelletkachels zijn niet alleen stil en stijlvol, ze zijn ook ecologisch verantwoord. Door hun ontstekingssysteem uit keramiek ontsteken ze snel, gaan ze langer mee en vereisen ze amper onderhoud. Bovendien verbruiken ze een minimum aan stroom.

Design op uw maat

De pelletkachels van RIKA laten u toe om het design en de kleur van de verschillende onderdelen zelf te kiezen. Dit zorgt ervoor dat uw kachel perfect past binnen elk interieur, van landelijk tot modern. Zeker wanneer u een inbouwkachel kiest!

Bekijk hier het aanbod

Overtuigd?

Wij bieden de beste kwaliteit voor de gunstigste prijs!
Breng een bezoekje aan onze uitgebreide toonzaal in Wevelgem,
bel ons op 056 / 41 11 33, of stuur ons een berichtje!

NL