Wij zijn met verlof van 19 juli t.e.m. 19 augustus | Benieuwd naar jouw droomkachel? Ontdek onze werkwijze.

Beste klanten, momenteel genieten wij van de zomerse warmte en is VARM gesloten tot en met 15 augustus. Daarna ontvangen we jullie graag opnieuw in onze winkel. Tot binnenkort!

Houthaarden van Brunner

Een Brunner haard geeft jouw woonkamer een gezellige, romantische sfeer. Naast de sfeer en het optische genot, geeft een haard van Brunner ook een aangename en gelijkmatige stralingswarmte.

Neem daarbovenop nog eens het feit dat Brunner al meer dan 25 jaar ervaring heeft in de productie van haarden. Dan weet je dat je een kwalitatief hoogstaand product van Duitse makelij kan verwachten.

Easy lift

Met de easy lift-techniek openen de deuren van uw inbouw houthaard eenvoudig én geruisloos. Het mechanische systeem zorgt ervoor dat openen en sluiten van de stevige haarddeuren bijna vanzelf gaat en toch uw haard perfect afsluit.

Brunner begrijpt U

Brunner leerde door de jaren heen wat klanten écht willen. Zo zijn hun haarden makkelijk te openen en blijft het venster lang proper. Wanneer het venster toch moet gereinigd worden is dit zo eenvoudig mogelijk gehouden. Alle onderdelen van de haard zijn degelijk en eenvoudig te vervangen. Het rendement ligt hoog en de uitstootwaarden zullen u verbazen.

Bekijk hier het aanbod

Overtuigd?

Wij bieden de beste kwaliteit voor de gunstigste prijs!
Breng een bezoekje aan onze uitgebreide toonzaal in Wevelgem,
bel ons op 056 / 41 11 33, of stuur ons een berichtje!

NL